FIFA Manager 2010

Цялата статия »

Щастливи сме да ви обявим нов ъпдейт за FIFA MANAGER 10, който ще бъде пуснат утре (02.06.2010). Основна област на този ъпдейт ще е, разбира се, предстоящото Световно първенство в Южна Африка. Можете да свалите пакет със скрийншоти от тук.

Изображение

Цялата статия »

Цялата статия »

Цялата статия »

ИзображениеЗдравейте всички,

както обещах, това е останалата част от опциите, които ще са включени в ъпдейт 2:

– След много молби: Ще има AFK бутон (Away From Keyboard), който ще продължи играта ви автоматично. По този начин можете да спрете без да задържате другите играчи. Но не стойте AFK дълго – няма да получате точки от ‘bonus race’, нито ще има автоматични смени по време на мача.

– Ще има допълнителна лента в листа с играчите, която ще показва участниците и датата до която са стигнали. По този начин лесно ще разберете къде играят приятелите ви.

– Максималния брой на играчите може да бъде променен от хоста (1-8).

– Точките на всички играчи ще бъдат показвани в листа с приятелите ви.

– Можете да премахнете езиковия филтър в чата.

– Екрана, който показва събраните точки по време на сезона ще се показва по често, за да ви държи в течение.

– Жребиите за международните купи, в които няма реални играчи ще бъдат скипвани автоматично.

ИзображениеЗдравейте всички,

..нещо ново: новина която НЕ Е от Жералд! Време е за новите опции в онлайн режима, които ще бъдат включени в Ъпдейт 2:

– Ако се включите в започнала игра, ще можете да видите къде са другите играчи (например в главното меню или преди мач). Така ще можете да разберете колко ще трябва да изчакате за да се включите.

– Трансферната сума на следващия играч, за който ще се наддава ще бъде показвана на екрана за преглед на трансферите.

– Левела на отборите и текущия кръг са вече част от екрана на мача.

– Иконите в лентата на времето (голове, картони, смени), използвани в оф-лайн режима, ще бъдат ползвани и в он-лайн режима.

– Можете да добавите друг играч, като свой приятел директно от инфо екрана на съответния играч.

Това е за сега, повече инфо – скоро!

Минимални системни изисквания:
CPU: 1.3 GHz Intel Pentium III
RAM: 1024 MB , препоръчва се 2048 MB (зависи от броя на избраните лиги)
Видео карта: 64 MB (AGP/PCI-E)
12 GB свободно дисково пространство
8x DVD-ROM устройство
Съвместима с DirectX 9.0c звукова карта

ИзображениеЗдравейте всички,

Днес искам да ви дам повече информация за FIFA MANAGER 10.

Демото вече излезе и сега всички можете да видите поне част от играта.

Бих искал да ви дам малко информация за нашата нова ъпдейт система. Миналите години само около 40% от потребителите научаваха за ъпдейтите, което е абсолютно недостатъчно.

По тази причина имаме нова автоматична система за обновяване, ползвайки EA Download Manager. Той ще ви оведоми веднага щом има нов ъпдейт.

В първия ни ъпдейт имаме доста, малки изненади за вас. Това е първия и все още неофициален списък:

– Снимки на играчите от Австрия: В последните дни получихме добри снимки на играчи от Австрия, които не трябва да испускате.

– Снимки на играчите и ъпдейт на базата данни, всички мачове, изиграни от футболистите до момента през сезона са въведени. Общо, броя на снимките на играчите достигна 10,000.

– Кипър: Ъпдейт 1 включва Кипър, изцяло годна за игра. Също е възможно да бъдете мениджър на кипърски отбор и в он-лайн режима

– Он-лайн режима включва всички звуци в текстовия режим, информация за второстепенните позиции на играчите, информация за трофеите и още много предложения от нашата бета тестова група.

– Допълнителни 3D анимации.

– По нататък ще има и подобрение на ситуациите „един на един“ с вратаря в 3D режима.

Ако получите запитване за инсталиране на нов ъпдейт в главното меню (интернет връзка се изисква), просто приемете инсталацията.

Ако сте променяли базата данни преди това, моля уверете се, че сте направили бекъп преди това.

Превод от DoMiNaToR

FIFA Manager 2010 DEMO

Здравейте всички,

Поредната седмица с фиксиране на бъгове приключи. Бета тестовете на играта започнаха и тестерите в момента се фокусират върху он-лайн режима.

Често получаваме въпроси как избираме бета тестерите. Отговорът е прост: Прегледаме форумите и хората, пишещи/съобщаване за бъгове най-много биват поканени. Другата възможност е да сте например 3D специалист.

Тази седмица имаме сериозен напредък и с нашия FM Workbemch. Немската версия е почти готова и когато е готова ще я преведем на английски. Този път е голям PDF файл и вече има около 45 страници с всякаква информация, от която се нуждаете за да си подобрите играта.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

последните добавки бяха завършени.

Он-лайн режима вече е достъпен и от главното меню на оф-лайн режима.

В „Instant Calculation mode“ и в „Videotext mode“ ще виждате асистентите, пропуснатите дузпи и автоголовете. В „Accounting Journal“ ще се показва колко мача остават, докато започнете да имате приходи от продажбата на билети.

Последно, ще има две малки екстра опции в он-лайн режима.

С първата можете да изберете дали искате да получите финансова компенсация, ако изберете да играете с по-слаб отбор или не. Освен това, можете да нагласяте дали всички отбори ще започнат с абсолютно еднаква структура (facility structure).

Дапълнително, играчите, които играят по-често ще получават бонус мениджър точки. От Сряда започваме работа върху отстраняването на бъгове.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Остава още един ден до края. Добавянето на нови неща във FIFA Manager 2010 ще приключи. Но днес се случиха много неща.

Мениджърските викове в текстовия режим са готови, включително и показването колко време ще трае ефектът и какво мисли съдията.

В „Instant Calculation“ и „Video Text mode“ вече е възможно да се спре мачът по някое време, за да се смени тактиката или играч.

Дори добавихме бутон, с който да отворите Stats Centre (който знаете добре от текстовия режим) по всяко време.

ПОдобрихме и „Player Talks“ и фиксирахме голям брой проблеми, срещани при някой състояния на играчите.

„IT Cup“ беше премахната от играта.

В он-лайн режима добавихме настройка, която да дава на мениджърите с по-слаби отбори значителна компенсация в началото на играта.

Повече информация – утре!

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Изминалата седмица беше трудна седмица. Сега ни остават само Понеделник и Вторник, за да довършим новите добавки и можем да започнем с търсенето на бъгове.

През изминалата седмица направихме добър прогрес. Новата система как фен-сайтовете да добавят своите файлове към играта е готова и ще бъде представена следващата седмица. Най-честия въпрос е свързан с добавянето на нови купи. И да, това ще е възможно.

Но това е само малко част от новата система. В потребителския интерфейс имаше друго малко подобрение, работния плот (изгледа на маса). Сега той се променя не само според вашия финансов статус, но и вие можете да си изберете (ако има на раположение) и дори да добавите ваш собствен. Просто направете снимка на вашото работно място и го поставете в правилната директория и с правилното име.

За всички приятели на „Videotext“ и „Instant Calculation“ има добри новини, но все още са в процес на обработка и ще ви предоставим детайли следващата седмица. Има слухове, че следващата година ще имаме „Instant Instant Calculation“ режим, но не са верни.

Последно, но не последно по важност – новия режим „European Cup“ работи напълно, нуждаеше се от нови фонове (нови жребии) и имаше много работа, но всичко е готово.

Превод от DoMiNaToR

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...