ИзображениеЗдравейте всички,

Изминалата седмица беше трудна седмица. Сега ни остават само Понеделник и Вторник, за да довършим новите добавки и можем да започнем с търсенето на бъгове.

През изминалата седмица направихме добър прогрес. Новата система как фен-сайтовете да добавят своите файлове към играта е готова и ще бъде представена следващата седмица. Най-честия въпрос е свързан с добавянето на нови купи. И да, това ще е възможно.

Но това е само малко част от новата система. В потребителския интерфейс имаше друго малко подобрение, работния плот (изгледа на маса). Сега той се променя не само според вашия финансов статус, но и вие можете да си изберете (ако има на раположение) и дори да добавите ваш собствен. Просто направете снимка на вашото работно място и го поставете в правилната директория и с правилното име.

За всички приятели на „Videotext“ и „Instant Calculation“ има добри новини, но все още са в процес на обработка и ще ви предоставим детайли следващата седмица. Има слухове, че следващата година ще имаме „Instant Instant Calculation“ режим, но не са верни.

Последно, но не последно по важност – новия режим „European Cup“ работи напълно, нуждаеше се от нови фонове (нови жребии) и имаше много работа, но всичко е готово.

Превод от DoMiNaToR

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...