Месечни архиви: април 2009

ИзображениеЗдравейте,

Едиторът е завършен и сега изцяло ще се фокусираме върху играта. И освен това върху секцията ‘Тренировки’ и опростен редактор на стадиони. Това е за хора, които искат да уголемят стадиона си с няколко клика. Опитните играчи, разбира се, ще могат да продължат да използват 3D редактора.

Специална добавка тази година ще е режима „Highlight“, който е близко свързан с ‘Live Ticker’. Екранът ще изглежда все едно играете ‘Режим Текст’, но като фон ще виждате по-важните 3D моменти, скоро след като са се случили в мача. Като добавка, ще можете да гледате остатъка от мача в 2D прозорец.

Това е за днес. Още новини очаквайте скоро.

Превод от DoMiNaToR_

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес започнахме работа по секцията ‘тренировки’.

Първата ни задача е да ви осигурим опцията да организирате цел на тренировките за всички защитници, полузащитници и нападатели само с един клик. Например ще можете да накарате всички защитници да тренират „Header“ без да маркирате всеки един от тях по отделно.

В добавка, подобрихме последиците от работата в отбор и ги свързахме с различните тактики на отбора. Нивото на работата в отбор (teamwork) ще се показва в екрана „Line-up“.

Превод от DoMiNaToR_

ИзображениеЗдравейте на всички,

Друга част от играта върху която ще работим тази седмица е коментара по време на 3D мач. Това е наистина голяма добавка, но ние сме оптимисти че ще направим добри подобрения в следващите дни. Ще ви държим в течение.

Превод от DoMiNaToR_

Как да си сложим 2D лице във FIFA Manager 2009
(by DoMiNaToR)

1. Намирате снимка на футболиста, на който искате да сложите снимка.
Изображение
Цялата статия »

Изображение Здравейте на всички,

Днес ще ви представя листа с XXL снимките на играчи, които в момента се подготвят за FIFA Manager 2010 (така че фенсайтовете могат да се насочат към останалите):

Цялата статия »

ИзображениеЗдравейте,

Днес още една малка, но много важна новина. След като поправихме смените миналата седмица, тази работим върху тактиките на AI отборите. Сега AI отборите са много по-съобразителни, и е много по-трудно да бъдат победени. Още детайли и информация очаквайте в следващите дни.

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имам само една нова опция за вас. Това е уволнението. Сега вече ще ви бъде показано поради каква точно причина сте уволнен.

Това решава проблема на някои играчи в миналото („Купих си играта, но играта продължава да ме уволнява в края на сезона.“). Най-вероятното обяснение е че сте надвишили поне един даден ви бюджет. Сега директно ще ви бъде изписано, за да сте наясно.

Превод от DoMiNaToR_

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес ще ви кажа за нова опция, която е върната от FIFA Manager 08. Това са „Автоматична смени“ (Automatic Subtitutions), които играчите много добре познават от FM08.

Но за FM 10, ние не просто я върнахме. Сега тя е изцяло насочена към остатъка от мача и работи във всеки режим (3D, Live Ticker, Instant Calculation и т.н.). И дори нещо повече – действа дори и на AI отборите, и прави наистина добри смени.

Следващата ни стъпка бе да направим щастието на спонсорите по-реалистично. Те реагират на успехите на отбора ви – в лигата и в мачовете за купа.

Накрая има едно малко подобрение, което направихме в CaC (Create a Club) и Career режимите. За да повишим реалистичността вече няма много предложения за ставане на национален мениджър в началото на играта. Това беше едно от желанията на нашата общност.

Превод от DoMiNaToR_

Здравейте на всички,

Както обещахме започнахме да добавяме неща от по-старите версии на FIFA Manager.

Отново има добър преглед на турнир, който сте организирали от календара.

Малки подобрения добавихме и в „Transfer of the Week“ (трансфер на седмицата). Сега играчите са сортирани по техните оценки и сега „трансфера на седмицата“ наистина е най-добрия играч.

Накрая на „Player Info“ беше сложено ново оформление. Сега също добавихме и опцията, която показваколко мача са  нужни на избрания играч, за да достигне следващия левел (ниво) и колко мача са нужни, за да бъде платена висока трансферна сума на бившия му отбор (ако се преговаря). Сега ще можете да виждате и коя е най-предпочитаната от играча позиция.

В едитора завършихме две желания на общността ни. Сега е възможно да поправяте целия отбор с едно натискане на мишката с -10%, -5%, -2%, +2%, +5% и +10%. В добавка запазихме и прозореца ако играча прави това. Това е наистина полезно ако например искате да промените всички членове на екипа в лига. Само един клик, за да го направите и можете да продължите да поправяте.

Още новини очаквайте утре.


Здравейте на всички,

Днес можем да обявим много подобрения.
В едитора снимките на маниджърите, директорите, друг персонал, президентите, съдиите ще бъдат показвани в съответен прозорец.
В допълнение имаме завършена таблица за всички времена за Германската 3-та дивизия.

Също сме подобрили генерирането на играчи в едитора.

Междувременно наши асистенти направиха още 250 снимки на играчи със специално внимание на английската Лига 1. Добавихме и няколко нови снимки на стадиони от Южна Америка.

Накрая подобренията по прозореца „Manager Info“ и по таблица за всички времена са завършени.

П.П.: В предстоящите два дена ще ви дам повече информация за две добавки, които се връщат от предишните FM. Очаквайте.

Здравейте на всички,

Както вече споменахме в момента работим върху Хайлайт (Highlight) режим. Подобрихме избора на най-добрите моменти от мача и го свързахме с Live Ticker режима. Това ще му позволи да описва събитието и с думи. Половината работа е вече готова. Има и добри новини за хората, харесващи Live Ticker, защото добавихме нови варианти на този режим.

Здравейте на всички,

Днес искам да ви споделя за конвертирането на екраните и за снимките на стадионите.

Сьорен придаде на всички мърчадайс (търговски) екрани ново оформление, а също добави и нови маловажни неща, често споменавани сред общността. Например, сега ще получавате мейл, когато фенмагазин бъде завършен.

Паскал Ланг започна двуседмична тренировка в графично и QA отделение. Първата му цел беше да потърси липсващи снимки на стадиони и вече дори добави няколко нови снимки на стадиони от Англия.

Здравейте на всички,

Днес искам да започна с ‘Text Mode’ екрана, чийто дизайн бе изцяло променен от Томас Бергър. Това дава на текстовия режим заслепителен вид. В сравнение с миналата година, имаме невероятни промени. Докато миналата година 3D стадион бе фона на текст режима, тази година фон ще бъде стадиона на отбора домакин. Това ще ви даде повече реализъм по време на игра.

Ако отбора домакин няма снимка на стадиона, ще бъде показан 3D стадион, генериран случайно.

Както винаги, очаквайте още вълнуващи новини около играта.

Здравейте на всички,

тази седмица е моя привилегия да ви информирам за равитието на FIFA Manager 10.

Искам да започна с добавка към моята последна публикация в блога. Сьорен работи много и добави следните промени в едитора:

– Проверката за нереалистични комбинации от умения, като например Дриблиране и Техника (максимална разлика 15%). Решихме да не се проверява разликата в проценти, а в рейтинг точки.

– Проверка за играчи, които нямат силен крак на ниво 5. Всеки един играч в базата от данни трябва да има най-малко един крак 5 ниво. (146 играча го нямаха до сега).

Още няколко подобрения в допълнителното показване на картини в едитора: Снимките на стадионите ще бъдат показвани в малка резулюция в опцията ‘Stadium/Ground’ на едитора, а снимките на градовете ще бъдат показвани в допълнителен екран в пълна резулюция.

Това е за днес; очаквайте още новини от играта утре.

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...