Месечни архиви: юни 2011

Pre-match speechesLine-up screen in FIFA MANAGER 12Squad analysisPyramid of sponsorsNew overlays in 3D modeNew overlays during corners in 3D modeNew menu for every player in the 3D modePlayer info in 3D modeLactate tests come upTraining optionsNew club facilitiesNew club facilities in the main menu

 

Новото попълнение в поредицата FIFA MANAGER е почти завършено. Остава само една седмица за разработване. След това започва фиксирането на бъгове и укрепителната фаза.

Сред другите части на играта, развитието на играчите беше най-важната част през последните няколко седмици. Основна цел тази година е значително по-бавното развитие на играчите, което води до по-голяма трудност на играта. Някои добре познати техники, като пускане на резервни играчи, за да се ускори развитието им и по този начин да се направи по-силен състава, бяха усложнени или тотално премахнати. Броят на взетите, от компютърно-симулираните отбори, топ играчи също беше намален.

Фокусирахме се и върху случайно генерираните нови играчи. Беше въведен строг контрол над взаимносвързаните атрибути, като скорост и ускорение, както и височината на играчи като вратари и централни защитници.

 

Нова част от FIFA MANAGER 12 са поддръжниците на отбора. Те ще се показват в информацията за клуба и могат да бъдат повлияни от различни събития. Големи кампании, големи трансфери и други събития значително ще повлияят на феновете и ще се отрзят значително на приходите в края на финансовата година.

 

Играчи, които са се отказали от активна футболна кариера могат да започнат нова работа. Можете да видите как продължава живота на отказали се играчи в екрана с информацията за играча.

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...