Месечни архиви: май 2009

ИзображениеЗдравейте,

Новата опция „3D Live Player Info“ е завършена.

Сега можете да щракнете с десен бутон върху играч на терена и да видите информация за него. Това работи и за противниковия отбор. Можете да си водите бележки, скаутвате играчи директно от 3D мача. Допълнително, ще можете да отваряте менюто с тактиката на играча, просто с ляв клик върху играча. С два клика можете да видите позициите на които ще играе избрания играч и ролите, които ще изпълнява. Това наистина е много полезно.

Започнахме да работим и върху националните отбори. Започнахме с 2 неща, които най-много желаехте във форума ни. Първо подобрихме скаутинг системата, за да сме сигурни, че популярността на играчите се подобрява реалистично. Второто подобрение е възможността да накарате играч с два паспорта да играе за вашата страна, а не за другата.

Още подобрения в тази област са планувани за тази седмица, така че очаквахте. Има и нова опция в „Reserves“, но повече за това във Вторник.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

От вчера работим върху проблем, който феновете на FM искат да бъде решен.

FIFA Manager 10 най-сетне ще получи прозрачна система за повишаването на резервните тимове в по-горни девизии и вече резервните отбори няма да играят в симулирани лиги. От сега нататък ще показваме точната позиция на резервния отбор в лигата след всеки мач.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имаме куп новини. Започвам с Скаутинг системата. Преди няколко дена подобрихме някои неща; тук вижде пълния списък:

• Вече е възможно да проверите нивото на лигата в момента, вместо нивото зададено в началото.
• Задачата „General Scouting“ може да бъде променена по време на самата скутинг процедура.
• В „General Scouting“ вече е възможно да търсите играчи от определена националност.
• Вече е възможно да скаутвате само даден тим от клуба (например първия отбор, резервния отбор, юношеския отбор и т.н.).
• Маркетната цена на играчите няма да бъде показвана, преди да достигнат популярност 7.
• Скаутингът е зададено на Popularity 10 по начало.
• Можете да определите листа с отбори, които да бъдат скаутнати последователно.
• Чрез „влачене“ (drag and drop) можете да изберете играч от вече скаутнатите и да го зададете като задача на точно определен скаут.
• Можете да оставите в скаутинг листа само възможните за трансфер играчи.

Втория голям елемент върху който работехме е секцията Персонал (Staff). Премахнахме възможността Managing Director-а да може да купува и продава играчи. Мислим, че това е важно нещо и трябва да бъде правено от 1 вас самите.

Все още ще е възможно Managing Director-а да предлага договори на играчите, но само на тези, които са в листа с желаещи. До сега коефицента на лигата беше единствения фактор за наемане на персонал. От сега нататък, работниците ще гледат и престижа на клуба, искащ да ги наеме. Това ще позволи на големите отбори (по-специално големите отбори в малките държави) да наемат опитен персонал.

Последно, но не по важност, са двете нови опции в прозореца „Assign task“: „Delegate all tasks“ (изтрии всички задачи) и „Do everything by yourself“ (направи всички сам).

Да се прехвърлим на секцията ‘Personal Life’. Можете да деактивирате ‘Personal Life’ в самото начоло на играта. Това напълно ще премахне секцията от менюто.

Накрая нека поговорим за 3D мачовете. В допълнение към камерите, споменати миналата седмица, има нова камера за целия терен и индивидуална камера за определен играч. Като я изберете, можете да гледате играча, владеещ топката.

Утре ще започнем нов проект – Live Player Info. С тази опция ще можете да спрете 3D мача по всяко време и да видите информация за играещите играчи, чрез един клик.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес подобрихме автоматичния избор на номера. Имаме по-добра система, зависеща от позицията на играча и дали той е по-често резерва или не. Когато играч се премести от един клуб в друг, ще запази номера си, ако вече не е зает.

Имаме прогрес и в тренировъчните сесии. Сега можете да изберете по 3 тренировъчни цели за всеки играч. Когато играча завърши първата, ще получите съобщение и ще продължи с втората. След като завърши всички 3 цели е възможно да повишите нивото на играча с 1 клик.

Превод от DoMiNaToR

Изображение
Здравейте на всички,

Днес беше завършена много важна опция за персонала. Вече е възможно да преместите човек от персонала на нова позиция в клуба.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Седмицата беше добра. Много бъгове бяха оправени и много, полезни детайли бяха добавени. Автоматичните смени бяха значително подобрени.

Тази седмица се бяхме съсредоточили върху снимките на футболисти от Австрия.

Започнахме работа върху нови скаут елементи. Първата ни стъпка беше да ограничим скутването на играчи от една и съща националност. Също вече е възможно да промените скаутинг листата с „Realistic players only“ (Само реални играчи) (както в трансферния лист).

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

През тази седмица ще се фокусираме върху оправането на някой бъгове и със сигурност ще оправим много нови и стари проблеми.

Също има и един малък детайл, който ще добавим. Печалбите от Merchadise ще бъдат показвани в „Accounting Journal“, оцветени, така че да се различават от печалбите от „Misc“.

Има един по-голям бъг, който ще оправим през седмицата, но ще ви кажа за него още днес. Това е проблема с „черен терен“, появяващ се при хора с особени видео карти, във FIFA Manager 09. Тъй като стадиона във FM е много сложен (сенки и т.н.), добавихме по-опростена версия на стадионите, за да могат всички да наблюдават мача на добре изглеждащи стадиони.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имам за вас няколко малки подобрения в 3D мачa:

Пропускане (Skipping)
Възможно е да пропускате интро и всички отделни кадри (например жълти картони, празненство след вкаран гол и т.н.) с левия бутон на мишката.

Тактики (Tactics)
Бутона вдясно е оцветен в сиво, ако не сте направили промени в състава си все още.

Повторения (Replays)
Премахнахме повторението на събития, случили се преди няколко минути. Повторенията се извършват веднага щом събитието се случи. Направихме това, защото много играчи се оплакаха, че били последователни в мача.

Превод от DoMiNaToR_

ИзображениеЗдравейте на всички,

известна новина е че всички от екипа работят по големи промени в играта.

Но все още има няколко желания на нашата общност, върху които работим: Избора на играчи в „Залата на Славата“. Сега играта проверява базата от данни при начало на играта и избира първата група от играчи.

Превод от DoMiNaToR_

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...