FIFA Manager 2009

FIFA Manager 09 Update 4

Цялата статия »

FIFA Manager 09 Update 3

Цялата статия »

FIFA Manager 09 Update 2

FIFA Manager 09 Update 1

Вчера в интернет пространството се появи демо версията на следващия FIFA мениджър. Пробната версия на FIFA Manager 2009 ще бъде ограничена само до първите първенства на шест държави, като ви напомняме, че пълната версия на играта включва 67 първенства от 41 държави. Броят на стадионите също ще бъде ограничен до 4, като геймърите няма да могат да се любуват и на клубните сгради и коментарите.

Демо версията на играта ще бъде ограничена само до първите 90 дни от началото на сезона, като запазените ви постижения ще могат да бъдат използвани след излизането на пълната версия на FIFA Manager 2009.

Напомняме ви, че играта включва 1 500 клубни отбора, над 25 000 имена на играчи, а над 7 000 от тези играчи са представени с реалните си снимки.

Изтегли: FIFA Manager 09 DEMO

На официалната страница на играта излезе съобщение, че тя е напълно завършена и е по магазините.

ArenaBG.com | Zamunda.NET

На официалния сайт на FIFA Manager 09 няколко часа преди официалното излизане на играта разработчиците от компанията Bright Future пуснаха първия патч с обновна база данни на играта.
Патча е голям 8.5 Mb и може да го свалите от ТУК. Преди инсталацията е необходима да имате инсталирана цялата игра, този патч добавя първа Кипърска лига с всички играчи.

FIFA Manager 09 е завършена и сега е в производството. По план играта трябва да е излезе официално на 30 октомври 2008 година.

Страна Лига
Europe
Belgium Belgium League
Tweede Klasse
Denmark SAS Ligaen
2. Liga
Germany 1. Bundesliga
2. Bundesliga
3. Liga
Regionalliga Nord
Regionalliga West
Regionalliga Sud
England Barclays Premier League
Coca-Cola Championship
Coca-Cola League One
Coca-Cola League Two

Цялата статия »

Английска версия:

Цялата статия »

Добавени са над 100 нови шота ит играта.

Цялата статия »

Според разработчиците на FIFA Manager 09 алфа версията на играта е готова, всички нови функции са добавени, както играта вече се тества в отдела на Electronic Arts. През следващите седмици ще се извърши проверка на всички нови функции в играта, като FIFA Manager 2009 ще се тества в няколко сезона. След това разработчиците планирате за около седмица да коригират всички открити грешки и отново да изпратят играта за тестване.

В FIFA Manager 2009 талантът на играчите ще бъдат показван с 10 звезди, вместо обичайните 5. Според разработчиците от  Bright Future това ще ни даде възможност да разберем по-добре колко талантлив е дадения играч и какво да очакваме от него по време на мач, на тренировки и т.н.

Поредният FIFA Manager бе анонсиран, като играта по традиция разширява броя на лицензираните лиги. Играта ще ви предостави пълен контрол над управлението на вашият футболен клуб. Вие ще бъдете отговорен за тактиката, подреждането и тренировките на отбора си, както и за подписването на договори с играчите, подобряване материалната база на стадиона и клубните съоръжения.

Друга важна черта в новата FIFA Manager ’09 е възможността да бъдете мениджър и на един единствен играч, като в този вариант ще имате пълен контрол над играча. А ето и най-голямото предизвикателство, ще имате възможността да създадете свой собствен клуб и да се опитате да покорите всички желани купи.

Новата игра поддържа над 1 500 клуба и повече от 25 000 футболисти, като над 7 000 от тези играчи са с истинските си снимки.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...