vencoi

BFL FIFA Manager 2011 Цялата статия »

FIFA Manager 11 Update 1

Цялата статия »

Цялата статия »

Спечели FIFA Manager 11

FIFA Manager 11 DEMO

data.bg | torrent

Цялата статия »

FIFA Manager 2010 DEMO

BFL FIFA Manager 2010

Full-Size (960px x 540px)

Всички скриншотове

ИзображениеЗдравейте на всички,

В края на седмицата има няколко прекрасни новини.

В края на сезона, екрана който ви прехвърля от един сезон в друг е комбиниран с няколко други екрана, за да се подобри протичането на играта в това време. Ако се интересувате от някаква информация можете да я прегледате в отделен прозорец. Ако това не ви интересува ще получите добър преглед (на миналия сезон) на главния екран и няма да губите време.

Опцията, която често бе желана от общноста ни е индивидуалното показване на елементите от главното меню.
От сега когато натиснете върху „Team“ играта ще отваря само отделни под-менюта (News Centre, Calendar, First Team, Reserve Team, Youth Team, Training, Dress. Room Chemistry).
Можете да изключите това от настройките на играта.

Едитора също има нова опция.
Едитора ще показва всички опции по договора, които ще са използвани в играта.
Например ще можете да въведете минимална трансферна цена, ако отборът на играча отпадне в по-долна дивизия.

Това е за тази седмица.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имаме много вълнуващи новини.

Ще започна с две изключителни подобрения в режима на националния отбор.

Максималния капацитет на показаните в списъка играчи е удвоен и от сега ще можете да викате играчи от резервните отбори и свободни агенти. Това би помогнало на треньори на по-малки държави.

FIFA MANAGER 10 ще бъде първата от поредицата със скаутинг система и за националните отбори. Ще можете да скаутвате ваши играчи, да следите мачове и да намерите изгряващи звезди за вашия национален отбор.

Много честите крашове в 3D режима бяха оправени от Майкъл. Преди играта често крашваше при много голям брой червени картони. Следващата стъпка за Майкъл е да подобри виканията на треньорите.

Изторическите данни за Висшата Лига са завършени и всички мачове и голове от последния сезон са въведени.

Оливър намери още снимки на мениджъри за FIFA MANAGER 10. Във FM10 имаме най-малко 30 снимки на свободни мениджъри, като започнем от Арам Грант, минем през Рой Кийн и завършим с Кевин Кийгън.

Превод от DoMiNaToR

Интервю на Маурисио Боско (Администратор на Fifamanager.it) с Жералд Кьолер (Гейм-дизайнер в Bright Future Gmbh) (03.06.2009 г.)

Здравей Жералд,
Всички европейски лиги завършиха, а твоят любим Щутгард достигна до квалификациите на Шампионската лига, но феновете на FIFA Manager, независимо, че сезон 2008/2009 приключи, вече с нетърпение очакват и се питат за предстоящата част от серията.

– Това беше страхотен сезон и като фен на Щутгард се вълнувам много кой ще привлечем през следващите седмици. Ако привлечем Александър Хлеб ще бъде просто фантастично. Но сега с удоволствие ще отговоря на въпросите ви.

– Добре.. Нека започнем с един лесен въпрос.. Кажи ни нещо за FIFA Manager 10, нещо за екипа ви, твоите чувства, всичко, какво се надявате и какви са ви целите в FM10?
– FIFA Manager се прави от същия екип, който прави и миналата версия. Ние сме около 25 човека плюс всички хора по света, които ни помагат. Аз се надявам FM10 да е най-добрата от поредицата и просто феновете да се влюбят в нея. Ще има много изненади тази година, но е твърде рано да ги обявим. В блога се фокусирам върху малки детайли и допълнения, докато в същото време се добвят много нови, големи подобрения.

– Интересно. Нека анализираме 3D мача. Ще развиете ли миналогодишния 3D енджин или ще бъде сменен изцяло?
– Преправихме всички тактически постройки в играта. Плюс това има много нови камери и хайлайт режим, които също са огромни крачки напред. Другите подобрения остават тайна.

Цялата статия »

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...