Месечни архиви: юни 2008

Според разработчиците на FIFA Manager 09 алфа версията на играта е готова, всички нови функции са добавени, както играта вече се тества в отдела на Electronic Arts. През следващите седмици ще се извърши проверка на всички нови функции в играта, като FIFA Manager 2009 ще се тества в няколко сезона. След това разработчиците планирате за около седмица да коригират всички открити грешки и отново да изпратят играта за тестване.

В FIFA Manager 2009 талантът на играчите ще бъдат показван с 10 звезди, вместо обичайните 5. Според разработчиците от  Bright Future това ще ни даде възможност да разберем по-добре колко талантлив е дадения играч и какво да очакваме от него по време на мач, на тренировки и т.н.

Поредният FIFA Manager бе анонсиран, като играта по традиция разширява броя на лицензираните лиги. Играта ще ви предостави пълен контрол над управлението на вашият футболен клуб. Вие ще бъдете отговорен за тактиката, подреждането и тренировките на отбора си, както и за подписването на договори с играчите, подобряване материалната база на стадиона и клубните съоръжения.

Друга важна черта в новата FIFA Manager ’09 е възможността да бъдете мениджър и на един единствен играч, като в този вариант ще имате пълен контрол над играча. А ето и най-голямото предизвикателство, ще имате възможността да създадете свой собствен клуб и да се опитате да покорите всички желани купи.

Новата игра поддържа над 1 500 клуба и повече от 25 000 футболисти, като над 7 000 от тези играчи са с истинските си снимки.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...