Месечни архиви: юни 2009

12

ИзображениеЗдравейте всички,

Днес добавихме всичката липсваща информация за държавите (например за тренировъчните лагери, юношеските лагери и т.н.).

Продължаваме да работим по „мениджърските викове“, финансовата система и трансферния пазар.

Има и новини от текстовия режим: принадлежностите на играчите. Както вече споменахме можем да опишем играч като „харватския национал“. Но Още по-впечатляващ е факта, че можем да характеризираме играч с прилагателно, например „младият защинтик..“ или „високият нападател..“. Добавихме много варианти и сега текста звучи оше по-добре. Феновете на текстовия режим ще го харесат.

Първите 600 нови текста за международната версия бяха завършени днес.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Остават ни само още две седмици за добавяне на нови неща. Днес продължихме работа по преорганизирането на секцията „Финанси“. По-специално подобрихме начина по който играч може да бъде привлечен за предстоящия сезон. Подобрихме и прехвърлянето на неизползваните пари от изминалия сезон в следващия. В допълнение много детайли са променени, например са намалени високите бонуси на играчите за шампионатни мачове.

Следващата ни цел е „Ups&Downs“. Намалихме ефектите и повишихме броя на променените таланти. Следващата ни стъпка е да подобрим ефекта от предсезонните мачове. Основно ще направим няколко пригождения, така че да забавим развитието на играчите в сравнение с FIFA Manager 09.

За мениджърските викове, добавихме съобщение, което ще ви съобщава, че съдията ви е изгонил в трибуните.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Съжалявам, че не мога да ви съобщя точната дата, но тази седмица започваме работа по пускането на първите скрийншоти от FIFA Manager 10. След като пуснахме едва няколко шота миналата година, сега ще започнем с дозина. И очакваме вашите мнения, разбира се!

След оправянето на бъговете миналата седмица, ще продължим с новите добавки в Понеделник. Мениджърските викове в 3D режим ще бъдат завършени и ще се фокусираме върху финансите, които бяха една от главните теми във форума ни.

Очаквайте повече детайли тази седмица.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Тази седмица главно оправяхме бъгове и поради тази причина няма твърде много нови неща. Все пак имам няколко нови за вас.

Първо, имаме нова допълнителна цел на сезона „International Competition“, нещото, което бе желано от общността ни от години. Също бяха направени няколко подобрения по „co-operation“ договора и специални екрани със съвети ще се показват, когато сезонът свърши. Като цяло ще се показват 6 екрана.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте,

Тази седмица е седмица за оправяне на бъгове. Това означава, че всички инжинери ще работят по отстраняването на бъгове, съобщени във форума ни или открити от отборът ни по контрол на качеството, докато тестваха играта. Ако имаме по-малко от 500 в края на седмицата, всички ще бъдем доволни.

След това две седмици ще работим върху нови добавки, а след това последните няколко месеца до излизането на играта ще се занимаваме с фиксиране на всички открити бъгове.

Едновременно с това, няколко човека от екипа са на прес турне и представят играта в различни държави в Европа. Започнахме вчера с Франция, посетихме Германия днес, а утре ще сме в Полша.

Но за да съм сигурен, че ще спомена поне една нова добавка днес, ще ви кажа, че арт тимът започна работа по нови видеота за Live-Ticker режима. Общо плануваме 16 нови. Но за да видите детайли, трябва да играете на играта.

Превод от DoMiNaToR

Здравейте всички,

Добавихме типа на рефера в екрана за сравнение на отборите. Това ще ви помогне да направите тактическите си решения.

В Live Ticker-a имената на мениджърите се показват в различен цвят.

Работим върху специални помощни екрани, които ще ви дават ценни съвети по време на първият ви сезон. Така ще е сигурно, че всеки потребител ще намери и най-скритите опции във FIFA Manager 10.

Очаквайте първите скрийншоти следващата седмица.

Превод от DoMiNaToR
Здравейте всички,

Днес имам добра новина за почитателите на текстовия режим. Сега скандиранията на публикате от 3D мача се използват и в текст режима. Това е голяма крачка напред и невероятно подобрява атмосферата по време на мач!

Имаме също и няколко малки подобрения за вас: Топката близо до полето за възможностите на отборите (chance bar) вече си променя цвета. Синьото значи „за сега без възможности за гол“, а червеното – „атака през цялото време“.

Играта отново ще спира на полувремето, ако сте избрали „Пълна скорост“. Второто полувреме ще започва на нормална скорост, след което ще можете отново да активирате „Пълна скорост“.

Последното подобрение в текстовия режим е добавянето на някои текстове. Сега играта разпознава националността на играча, например „Полски национал“ и може да използва това описание в текста. Малко нещо, вдъхновено ни от нашият потребител Мартин Хан миналата година – сега в играта.

Ако мислите, че това е проста работа не забравяйте, че това трябва да бъде направено на 6 езика за повече от 200 държави…

Накрая, няколко новини за 3D феновете: Банерите вече работят и за двата отбора, а номерата на тениските винаги са в правилния цвят.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Заради много оплаквания имаме нов изглед на привличането на играчи директно за резервния отбор. Резултат: Досега можехте (ако сте избрали правилното обещание („You’re signed for the reserves.“)) директно да привлечете играч за резервния отбор, без да губите морала му, но си признаваме, че това беше малко скрито. Във FIFA Manager 10 ще добавим няколко помощни текста. Във FM 09 тази опция не работеше за играчи под наем, но във FM10 това ще е възможно.

Превод от DoMiNaToR

Здравейте на всички,

Днес имаме още една страхотна опция.

Можете да сложите бележника си (Notepad-a) да стой завинаги в меню системата (ще се показва през цялото време).

Вписаните бележки с „Remind me“ (напомни ми) ще бъдат маркирани с малка икона в календара. Ако преместите мишката над иконата, ще видите всички бележки за този ден. Ако има само една бележка за този ден ще можете да отворите контекстово меню и след това да изтриете бележката. Ако кликнете с левия бутон на мишката съответната бележка се избира, ако бележника е отворен в момента.

П.П.: Има малко обновления по мениджърските викове. Чрез натискане на 1 бутон по време на мач, можете да изберете вик. Вече дори можете да добавяте свои викове към играта.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте всички,

Днес искам да ви кажа едно голямо „Благодаря!“ за всички невероятни предложения, които ни дадохте в нашия форум.

Но искам да отбележа също, че това наистина се отразява. Както можете да видите, често изпълняваме вашите идеи от форума. Като пример: новите флагове бяха направени само защото Хосе настояваше това да се случи.

По тази причина – ако сте изпуснали някаква информация за играта или искате да видите допълнителни обяснения за специалните функции, моля пишете ни във форума ни.

Ако не е твърде сложно ще ви отговоря в рамките на няколко дни.

П.П.: Но, разбира се, има нова добавка днес. Новите емблеми в CaC режима (Create a Club) са завършени. Вместо 16, вече има 56 образеца и заедно с всички цветови комбинации има над 1,400 различни емблеми. В следващите седмици едитора ни ще може да използва тези комбинации и това ще направи играта ни още по прекрасна.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имаме много добър прогрес. Около 70% от мениджърските викания в 3D режима са завършени. Днес започнахме работа върху мениджърските викания в текстовия режим.

Като бонус, добавихме две предложения от форума ни в тазгодишната версия на играта. Както можехте да променяте прякора (никнейма), така вече ще можете да променяте и псевдонима по време на игра. Това е опция, искана главно от испанските ни потребители. Псевдонима се използва навсякъде в играта вместо името.

Втората добавка се отнася до началната стойност на тактическото обучение в едитора. Сега това се избира произволно (специална опция за Хосе).

Накрая, работихме и върху 3D флаговете в едитора. Във FM10 има по 3 флага на клуб и нашите потребители/фенсайтове ще могат да ги променят без проблем, копирайки новите файлове с правилни имена в специална папка.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте,

Получихме много запитвания и накрая решихме да ви информираме, че в края на този или в началото на Юли месец ще имаме готови скрийншоти.

Но за днес имам няколко добри новини: Снимките на играчите в Line-up са върнати!

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

В края на седмицата има няколко прекрасни новини.

В края на сезона, екрана който ви прехвърля от един сезон в друг е комбиниран с няколко други екрана, за да се подобри протичането на играта в това време. Ако се интересувате от някаква информация можете да я прегледате в отделен прозорец. Ако това не ви интересува ще получите добър преглед (на миналия сезон) на главния екран и няма да губите време.

Опцията, която често бе желана от общноста ни е индивидуалното показване на елементите от главното меню.
От сега когато натиснете върху „Team“ играта ще отваря само отделни под-менюта (News Centre, Calendar, First Team, Reserve Team, Youth Team, Training, Dress. Room Chemistry).
Можете да изключите това от настройките на играта.

Едитора също има нова опция.
Едитора ще показва всички опции по договора, които ще са използвани в играта.
Например ще можете да въведете минимална трансферна цена, ако отборът на играча отпадне в по-долна дивизия.

Това е за тази седмица.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имаме много вълнуващи новини.

Ще започна с две изключителни подобрения в режима на националния отбор.

Максималния капацитет на показаните в списъка играчи е удвоен и от сега ще можете да викате играчи от резервните отбори и свободни агенти. Това би помогнало на треньори на по-малки държави.

FIFA MANAGER 10 ще бъде първата от поредицата със скаутинг система и за националните отбори. Ще можете да скаутвате ваши играчи, да следите мачове и да намерите изгряващи звезди за вашия национален отбор.

Много честите крашове в 3D режима бяха оправени от Майкъл. Преди играта често крашваше при много голям брой червени картони. Следващата стъпка за Майкъл е да подобри виканията на треньорите.

Изторическите данни за Висшата Лига са завършени и всички мачове и голове от последния сезон са въведени.

Оливър намери още снимки на мениджъри за FIFA MANAGER 10. Във FM10 имаме най-малко 30 снимки на свободни мениджъри, като започнем от Арам Грант, минем през Рой Кийн и завършим с Кевин Кийгън.

Превод от DoMiNaToR

ИзображениеЗдравейте на всички,

Както ви обещах, вече мога да ви кажа за нова опция в едитора.

От сега в едитора ще бъдат показвани всички Unique-ID-тата (уникални ID-та).

Unique-ID-тата са фиксирани за всеки клуб и няма да бъдат променяни по време на играта.

В следващите няколко седмици всички снимки на стадиони, емблеми и друга графична база ще бъде преименувана с Unique-Id.

Чрез това преименуване във FIFA MANAGER 10 ще бъде възможно да променяте графичната база, например емблеми.

Следващата опция, която ще бъде сложена в едитора е възможността да слагате по няколко начални състояния а играч (контузии, под наем и т.н.).

Това прави възможно да направите играч да започне контузен и под наем едновременно.

Многото начални състояния е наистина голяма стъпка в качеството на базата данни.

Превод от DoMiNaToR

12

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...