FIFA Manager 2012

Свали: Zamunda.NET | ArenaBG.com
Купи: Pulsar.bg

Club info/transfersAnnouncement of the finals’ hostsLive SeasonManager TasksManager TasksNew stadiumPersonal LifeStock MarketLast 24 hours of the transfer periodTV revenue allocation

По време на тазгодишната разработка на 3D Match режима, сглобихме видео. Видеото е малко старо и беше планирано за вътрешно ползване, главно за демонстрационни цели. Решихме, обаче, че може да е доста интересно за феновете на 3D Match режима, защото предлага интересни съпоставки и можете да видите разликите между различните нива на трудност.

 

Можете да гледате видео клипа тук: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3RzrVkKgD-o

 

Новото попълнение в поредицата FIFA MANAGER е почти завършено. Остава само една седмица за разработване. След това започва фиксирането на бъгове и укрепителната фаза.

Сред другите части на играта, развитието на играчите беше най-важната част през последните няколко седмици. Основна цел тази година е значително по-бавното развитие на играчите, което води до по-голяма трудност на играта. Някои добре познати техники, като пускане на резервни играчи, за да се ускори развитието им и по този начин да се направи по-силен състава, бяха усложнени или тотално премахнати. Броят на взетите, от компютърно-симулираните отбори, топ играчи също беше намален.

Фокусирахме се и върху случайно генерираните нови играчи. Беше въведен строг контрол над взаимносвързаните атрибути, като скорост и ускорение, както и височината на играчи като вратари и централни защитници.

 

Нова част от FIFA MANAGER 12 са поддръжниците на отбора. Те ще се показват в информацията за клуба и могат да бъдат повлияни от различни събития. Големи кампании, големи трансфери и други събития значително ще повлияят на феновете и ще се отрзят значително на приходите в края на финансовата година.

 

Играчи, които са се отказали от активна футболна кариера могат да започнат нова работа. Можете да видите как продължава живота на отказали се играчи в екрана с информацията за играча.

BFL FIFA Manager 2011

BFL FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

FIFA Manager 2011

Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...