Новото попълнение в поредицата FIFA MANAGER е почти завършено. Остава само една седмица за разработване. След това започва фиксирането на бъгове и укрепителната фаза.

Сред другите части на играта, развитието на играчите беше най-важната част през последните няколко седмици. Основна цел тази година е значително по-бавното развитие на играчите, което води до по-голяма трудност на играта. Някои добре познати техники, като пускане на резервни играчи, за да се ускори развитието им и по този начин да се направи по-силен състава, бяха усложнени или тотално премахнати. Броят на взетите, от компютърно-симулираните отбори, топ играчи също беше намален.

Фокусирахме се и върху случайно генерираните нови играчи. Беше въведен строг контрол над взаимносвързаните атрибути, като скорост и ускорение, както и височината на играчи като вратари и централни защитници.

 

Нова част от FIFA MANAGER 12 са поддръжниците на отбора. Те ще се показват в информацията за клуба и могат да бъдат повлияни от различни събития. Големи кампании, големи трансфери и други събития значително ще повлияят на феновете и ще се отрзят значително на приходите в края на финансовата година.

 

Играчи, които са се отказали от активна футболна кариера могат да започнат нова работа. Можете да видите как продължава живота на отказали се играчи в екрана с информацията за играча.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...