FM 08 – Нови добавки

Лесно достъпна
Леснодостъпния базов екран в играта и интуитивната система за on-screen помощ правят началното ориентиране в играта съвсем лесно и приятно. Интерфейсът, освен че ви предоставя всички важни информации накуп, е лесен за пренастройване. Изберете между 5 и 20 widget-a, които да извеждат цялата важна информация в удобен и прилежен формат.

Новата датабаза
В играта са включени дори повече лиги, играчи и купи от предишната версия (Купата на Конфедерациите, Световното за младежи до 20 години, както и международни клубни състезания). Новата датабаза съдържа и колосалната цифра от 75 000 исторически верни резултата в различните първенства!
В играта е включен и мощен редактор.

Особености за различните краища на света
Ударението във FIFA MANAGER 08 пада върху особеностите за отделните региони на света – от 24-те испански първенства и испанската система за номинации до шеста английска дивизия! Плюс доста по-реалистично финансиране от международни инвеститори.

Нов редактор на стадиони
Новият, лесен за използване редактор на стадиони използва модуларна строителна система с повече от 400 елемента, като по този начин ви позволява да строите поразяващо реалистични стадиони. Създайте своята арена на мечтите само за минути!

Истинско разузнаване
За първи път в историята на FIFA MANAGER сериите, играчите трябва наистина да бъдат разузнати от скаут, иначе статистиките им ще са скрити или показани като приблизителни стойности. На ваша помощ в този аспект от играта идват скаутските агенции и квалифицираните специалисти. Тази нова добавка прави трансферния пазар много по-реалистичен и интересен за разучаване.

Атмосферата в съблекалнята
Тук идва ударението в комуникацията с играчите. С тази нова екстра ще можете да правите краткосрочни („Утре излизаш титуляр!“) или дългосрочни обещания („Ще те направя национал!“) на играчите си. Но внимавайте – ако не си удържите на думата, мотивацията на подопечните ви и собственото ви добро име ще пострадат.
Също ново: Играчите могат директно да се конфронтират с вас с определени искания и цели – повече игрови минути, различен номер на фланелката, капитанската лента или правото те да изпълняват дузпите на отбора.

Трансферният пазар
Тук можете да предлагате собствените си играчи директно на други клубове, да правите дългосрочни обещания при привличане на ново попълнение, както и да използвате възможността си на „последна дума“ при преговорите. Всичко това и още 25 подобрения предоставят напълно реалистична атмосфера в тази област от геймплея.

Нова резолюция на екрана.
Екранът вече е оптимизиран за резолюция от 1280х1024 пиксела за по-добра гледка и картина, макар че и другите резолюции все още са поддържани.

Тренировки
FIFA MANAGER 08 ви предлага напълно обновена система за тренировки с удобен инструмент за анализ на играча. Следете ежеседмично развитието на всеки един от състезателите си във всяка област. Използвайте модерни методи за да създадете собствена тренировъчна програма за всеки играч! Заучаването на статични положения и тяхното интензивно трениране преди мач е важо за да може отборът ви да е стабилно подготвен за противника.

Медиите
Отново ще можете да видите реалистични репортажи преди и след мач, телевизионни студиа и пресконференции. Изживейте чувството да сте в светлината на прожекторите като мениджър на някой гранд!

3D мачове
По-висока резолюция, по-детайлни текстури, по-привлекателни на вид стадиони, по-добро отразяване на уменията на играчите, по-добри пасове…. Всичко хубаво е станало още по-добро!

Серии
Новият инструмент Серии претърсва и анализира целият игрови свят всеки ден в лов на интересни факти и събития. Дали някой отбор е спечелил десет поредни дуела с дузпи или пък някой играч е вкарал гол в 7 поредни мача – ще го намерите тук!
Анализът покрива повече от 150 вида критерии.

…И още нововъведения…
В играта ви очакват още много и различни подобрения: Опция за симулация на мачове (с която можете да изиграете 20 сезона за 2 седмици), създаване на младежки лагери и школи за таланти по целия свят (просто избирате в кое място на коя държава да бъде създаден такъв център), Зала на славата за най-добрите играчи, 24-часов билет за трансферите в последните моменти на трансферния прозорец, контроли срещу собствените резервни и юношески формации, 20 лични награди за вас като мениджър (например златните ключове за града) и още много…

История на сезона/Европа под лупата на сравнението
Новият FIFA MANAGER 08 идва с още повече статистика и обзор на развитието на сезона – от световните класации на FIFA/Coca-Cola до промени в таблицата на класирането за всички времена. От най-добрите юноши до пълен анализ на подготовката на всички тимове. Новият специален раздел за статистика ще ви позволява да сравнявате важни цифри и информация от елитните европейски първенства по всяко време.

Включва „Екстра тайм“
FIFA MANAGER 08 включва също и всички нововъведения от добавката за FM07 „Екстра тайм“.


Системни изисквания
Резолюции
1280×1024, 1280×768, 1024×768
Опериционна система
Microsoft Windows 2000/XP (Microsoft Windows 95, Windows 98/ME and Microsoft Windows NT are not supported)
Минимални изисквания
1.3 GHz Intel Pentium III processor (or equivalent)
512 MB Memory ( but it`s better when you have 1024 )
64 MB (AGP/PCI-E) Video card
4,500 MB free hard disk space before installation (for minimum install size)
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c or higher compatible sound card