Описание

FIFA MANAGER 10 – World Cup Mode е безплатен ъпдейт за FIFA Manager 10, който позволява на играчите да усетят тръпката и атмосферата на Световното Първенство по футбол в Южна Африка. Имате ли всичко необходимо, за да бъдете мениджър на световния шампион по футбол?

Трябва да имате FIFA MANAGER 10, за да игеате ъпдейта. Тегленето на ъпдейта ще започне автоматично с пускането на играта. След инсталацията новия режим ще бъде достъпен от главното меню на играта.

Продължителността на този режим (2010 FIFA World Cup South Africa™) продължава от 20 минути до 3 часа, в зависимост от игровия стил на всеки от вас. Това е идеален режим, по-специално за по-новите в мениджърския бранш.

Игрови режими

До 4 играча на 1 комптър могат да участват във FIFA World Cup™, избирайки или един от 32-та участващи отбора, или правейки си свои турнири. Също така можете да запазите оригиналните групи, но и можете да си ги направите по ваше желание. Какво би се случило, ако Ирландия се бе класирала в Париж? Можете да играете с всички държави, да зададете жребий или да си направите своя собствена подредба на групите.

Избраните от мениджърите на страните футболни състави също ще бъдат включени, включвайки статистики и няколко хиляди снимки. Играчите могат или да запазят отбора от избрани футболисти или да направят нов списък с повиканите. Искате ли да заложите на млади футболисти или пък на опитни ветерани? Всичко е във ваши ръце!

Презентиране на мач
Всички мачове могат да бъдат играни в Live Ticker, Videotext режим, 3D режим или 3D Highlight режим.

Южна Африка
Ще бъде включен оригиналната структура на турнира, също както и снимки на всички стадиони.

Новия режим включва и много, интересна информация за всички градове, домакини на първенството.

Състояние на турнра
Нова секция със статистики дава на всеки играч перфектен преглед над протичането на турнира.

Исторически резултати
Модът включва пълна база данни на миналите мачове в предишните първенства. Всеки предварителен преглед за мач ще ви дава списък с предишните срещи с този съперник по време на Световните първенства от 1930 насам.

Снимки

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...