ИзображениеЗдравейте всички,

Днес искам да ви дам повече информация за FIFA MANAGER 10.

Демото вече излезе и сега всички можете да видите поне част от играта.

Бих искал да ви дам малко информация за нашата нова ъпдейт система. Миналите години само около 40% от потребителите научаваха за ъпдейтите, което е абсолютно недостатъчно.

По тази причина имаме нова автоматична система за обновяване, ползвайки EA Download Manager. Той ще ви оведоми веднага щом има нов ъпдейт.

В първия ни ъпдейт имаме доста, малки изненади за вас. Това е първия и все още неофициален списък:

– Снимки на играчите от Австрия: В последните дни получихме добри снимки на играчи от Австрия, които не трябва да испускате.

– Снимки на играчите и ъпдейт на базата данни, всички мачове, изиграни от футболистите до момента през сезона са въведени. Общо, броя на снимките на играчите достигна 10,000.

– Кипър: Ъпдейт 1 включва Кипър, изцяло годна за игра. Също е възможно да бъдете мениджър на кипърски отбор и в он-лайн режима

– Он-лайн режима включва всички звуци в текстовия режим, информация за второстепенните позиции на играчите, информация за трофеите и още много предложения от нашата бета тестова група.

– Допълнителни 3D анимации.

– По нататък ще има и подобрение на ситуациите „един на един“ с вратаря в 3D режима.

Ако получите запитване за инсталиране на нов ъпдейт в главното меню (интернет връзка се изисква), просто приемете инсталацията.

Ако сте променяли базата данни преди това, моля уверете се, че сте направили бекъп преди това.

Превод от DoMiNaToR

4 коментара

 • rumen

  в демото не видях оверол и талант на футболистите,на 09 беше същото.ако го няма и на 10 мисля,че ще е голям недостатък!!!

 • DoMiNaToR

  Във FIFA M 09 като започваш нова игра, като стигнеш до екрана „Select Game Mode“ избери „Display General Player Level and Talent Stars“. http://img27.imageshack.us/img27/9773/fifams.png

 • rumen

  напправо не знам къде гледам!!!Благодаря менижър!Любимата ми опция е основаване на нов клуб и въобще не съм предполагал,че там се маркира….най-вероятно е от ЕГН-то???

 • Pri4y

  aide ka4iha go v zamunda :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...