ИзображениеЗдравейте на всички,

Днес имаме куп новини. Започвам с Скаутинг системата. Преди няколко дена подобрихме някои неща; тук вижде пълния списък:

• Вече е възможно да проверите нивото на лигата в момента, вместо нивото зададено в началото.
• Задачата „General Scouting“ може да бъде променена по време на самата скутинг процедура.
• В „General Scouting“ вече е възможно да търсите играчи от определена националност.
• Вече е възможно да скаутвате само даден тим от клуба (например първия отбор, резервния отбор, юношеския отбор и т.н.).
• Маркетната цена на играчите няма да бъде показвана, преди да достигнат популярност 7.
• Скаутингът е зададено на Popularity 10 по начало.
• Можете да определите листа с отбори, които да бъдат скаутнати последователно.
• Чрез „влачене“ (drag and drop) можете да изберете играч от вече скаутнатите и да го зададете като задача на точно определен скаут.
• Можете да оставите в скаутинг листа само възможните за трансфер играчи.

Втория голям елемент върху който работехме е секцията Персонал (Staff). Премахнахме възможността Managing Director-а да може да купува и продава играчи. Мислим, че това е важно нещо и трябва да бъде правено от 1 вас самите.

Все още ще е възможно Managing Director-а да предлага договори на играчите, но само на тези, които са в листа с желаещи. До сега коефицента на лигата беше единствения фактор за наемане на персонал. От сега нататък, работниците ще гледат и престижа на клуба, искащ да ги наеме. Това ще позволи на големите отбори (по-специално големите отбори в малките държави) да наемат опитен персонал.

Последно, но не по важност, са двете нови опции в прозореца „Assign task“: „Delegate all tasks“ (изтрии всички задачи) и „Do everything by yourself“ (направи всички сам).

Да се прехвърлим на секцията ‘Personal Life’. Можете да деактивирате ‘Personal Life’ в самото начоло на играта. Това напълно ще премахне секцията от менюто.

Накрая нека поговорим за 3D мачовете. В допълнение към камерите, споменати миналата седмица, има нова камера за целия терен и индивидуална камера за определен играч. Като я изберете, можете да гледате играча, владеещ топката.

Утре ще започнем нов проект – Live Player Info. С тази опция ще можете да спрете 3D мача по всяко време и да видите информация за играещите играчи, чрез един клик.

Превод от DoMiNaToR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...