FIFA MANAGER 11 е десетото издание на франчайза, включващ широк спектър от нови функции. Бяха направени стотици подобрения по играта, наблягайки върху основните й области. Вевъдения миналата година отделен он-лайн режим, в който до 8 човека могат да играят един срещу друг също е включен.

Мениджърът все още има пълен контрол над футболния клуб. В играта сте отговорни за стартовата единадесеторка, тактиките и тренировките на отбора ви, както и за превличането на точните играчи, подобряването на имуществото на клуба и стадиона. Специален акцент върху 3D енджина от FIFA, повече от 13,000 оригинални снимки на играчите, режим „играещ мениджър“, режим за треньор на национален отбор, ‘Create-a-Club’ (Направи си отбор) режим и ‘Match Prognosis Tool’.

Функции

Стартова единадесеторка и Тактики

Областта с тактиките е с напълно нов дизайн и предлага уникална цялост. Целевите позиции на всеки играч, било то в офанзивен или дефанзивен план, могат да бъдат зададени директно на терена (дори във Full HD).

Изображение

Мениджърът може и да избира между няколко варианта при изпълнение на аут или корнер. Няколко готови тактики могат да бъдат нагласени и лесно избрани преди мач, само с няколко клика на мишката. Нов асистент за постройката на отбора ще ви гарантира оптимално добрия избор на състав, вземайки в предвид наказанията и контузиите, без много усилия за вас. За новаците – новата ‘Tactics Wizard’ („Съветник за тактиката“) наистина ще направи живота ви лесен. Преди употребата й, всяка тактическа опция ще бъде обяснена подробно и вие ще можете да направите решенията си стъпка по стъпка.

Изображение

Нова рейтинг, скил и морална система

FIFA MANAGER 11 ще използва нова система, за да оцени всички свои около 40,000 играча и да направи разликите между всеки играч по-очевидни.

Изображение

Всеки играч получава ниво за всяка една позиция на терена и разликите във възможностите на играчите ще станат далеч по-реалистични. Играчите ще бъдат по-гъвкави да играят на нови позиции и опита ще стане по-важен. Играта ще има и нова морална система, която ще направи задържането на висок морал на играчите ви далеч по-голямо предизвикателство за вас, по-специално в големите отбори, с голяма конкуренция между играчите.

Трансферен пазар

За много фенове летният трансферен прозорец ще стане много по-интересен от игровия сезон. Реалистичното пресъздаване на този период, със сигурност най-стресовия за един мениджър, е друга фокусна точка в тазгодишната FIFA Manager. Тази основна функция за всеки симулатор на футболен мениджмънт, сега ще ви сблъсква с всички предизвикателства, с които се сблъскват и мениджърите в реалния живот.

Изображение

Играчите и агентите им ще ви казват какво очакват от вас в бъдеще, а AI отборите ще са далеч по-умни и ще използват всички тактики, които знаем от реалния живот, например ще отправят оферти към играчите на преки конкуренти, за да ги разконцентрират и съответно отслабят. Животът на малките отбори съще ще стане далеч по-труден и ако остава само една година от договора, често се случва да избирате между парите и разочарован играч, ако искате още една година в отбора. Клубовете ще имат по-далечни стратегии за бъдещето и ще реагират незабавно, ако сезона не върви по плановете им.

Медийния натиск е основно предизвикателство за мениджърите, с обичайните клюки, слухове за трансфери и подновявания на контракти или за новини около недоволни играчи. Има дори и вестников архив с акцентите и статиите от момента на първия слух за трансфер.

Но мениджъра може да използва медиите като превилегия. Може да уведомите медиите, че сте в начална фаза на преговори с любимия си играч, хвалейки го и подтиквайки го да не подновява договора си с отбора ис. Както в реалността, това помага, ако се интересувате от нови попълнения в състава си.

Просто футбол!

FIFA MANAGER е позната като симулатор на всички аспекти от ръководенето на клуб. Тази година нов режим ще ви позволи да се фокусирате единствено върху отбора и трансферите.

Изображение

Други нови опции, които ще направи играта по-достъпна са новата търсачка, с която можете да търсите отбори, играчи, лиги много по-бързо и ‘Links Widget’ – за бързо преминаване в областите, които посещавате най-много.

Отделен режим World Cup

Ще е възможно да преиграете Световното по футбол в Южна Африка директно от главното меню. Това е бърз режим, отнемащ от 20 минути до 2 часа, в зависимост от успешността на мениджъра и любовта към детайлите.

Желания на общността

FIFA MANAGER 11 ще включва много неща, желани от общността ни, напраимер специално представяне на местните дербира, нови жребии, повече трансфери през последните 24 часа на трансферния прозорец, хиляди нови редове с текст в Live Ticker, нови лица от FIFA, преговори за контракти на младите играчи и още много много нови неща, засягащи всички области на играта.

Изображение

Нови превюта на кръга ще ви дават допълнителна информация за следващия ви опонент, други, важни мачове, исторически резултати и за градовете и стадионите.

Разширен Он-лайн режим

FIFA MANAGER 11 ще включва и разширен онлайн режим, който беше успешно въведен миналата година. Наред с другите функции, беше въведена и нова екшън-кард система, позволяваща дори по директно влияние върху развитието на мача.

Изображение

Други нови неща са плановете за младите играчи, нов тип наддавания и нови задачи от спонсорите, които се възлагат на мениджърите за допълнителни бонуси.

Поддържан софтуер:

Microsoft XP SP3 (Microsoft Windows 95, Windows 98/ME, Windows 2000 и Microsoft Windows NT не се поддържат), Microsoft Windows Vista™, Microsoft Windows 7

Минимални хардуерни изисквания:

Windows XP SP3
Процесор: Intel Pentium 4 2.4 GHz or equivalent
РАМ: 1 GB
Видео карта: ATI Radeon 9500 Pro 128MB или по-добра, NVIDIA GeForce 6600 256MB или по-добра, поддържащи Pixel shader 2.0 и нагоре.

Windows Vista™ SP2 / Windows 7
Процесор: Intel Pentium 4 2.8 GHz or equivalent
РАМ: 1.5 GB
Видео карта: ATI Radeon 9500 Pro 128MB или по-добра, NVIDIA GeForce 6600 256MB или по-добра, поддържащи Pixel shader 2.0 и нагоре.

8 GB свободно дисково пространство
8x DVD-ROM drive
Звукова карта, поддържаща DirectX 9.0c

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...