Здравейте всички,

Днес имам добра новина за почитателите на текстовия режим. Сега скандиранията на публикате от 3D мача се използват и в текст режима. Това е голяма крачка напред и невероятно подобрява атмосферата по време на мач!

Имаме също и няколко малки подобрения за вас: Топката близо до полето за възможностите на отборите (chance bar) вече си променя цвета. Синьото значи „за сега без възможности за гол“, а червеното – „атака през цялото време“.

Играта отново ще спира на полувремето, ако сте избрали „Пълна скорост“. Второто полувреме ще започва на нормална скорост, след което ще можете отново да активирате „Пълна скорост“.

Последното подобрение в текстовия режим е добавянето на някои текстове. Сега играта разпознава националността на играча, например „Полски национал“ и може да използва това описание в текста. Малко нещо, вдъхновено ни от нашият потребител Мартин Хан миналата година – сега в играта.

Ако мислите, че това е проста работа не забравяйте, че това трябва да бъде направено на 6 езика за повече от 200 държави…

Накрая, няколко новини за 3D феновете: Банерите вече работят и за двата отбора, а номерата на тениските винаги са в правилния цвят.

Превод от DoMiNaToR

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

BFL FIFA Manager 2011
BFL FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
FIFA Manager 2011
Анкети

С кой отбор ще играете?

Виж резултатите

Loading ... Loading ...